the joy of a map

Greenheartmap.nl verbindt (inter)-nationale recreatieve en cultuur-educatieve belangstelling voor Randstad en Groene Hart met regionale gastvrijheid.

De kartografie is toegespitst op de landschappelijke beleving, waarbij de nadruk ligt op het samenspel van historische grachtensteden en het fijnmazige netwerk van water, jaagpaden, land- en dijkweggetjes dat deze ca 20 steden en stadjes verbindt. 

Auto-infrastruktuur is afgezwakt aangegeven en indien van ondergeschikt belang geheel weggelaten. Daardoor is het mogelijk de voor fietsers interessante verbindingen helder zichtbaar te maken ondanks de bijzonder kleine kaartschaal van 1:200.000. Een gebied van 80x100km op slechts 40x50cm.

De eerste stap, de Greenheartmap als kaart,  wordt in NL/UK uitvoering primair verspreid via ondernemingen met een locale binding en eco-vriendelijke bedrijfs-voering.

Op de website wordt detailinfo vermeld mbt routes, logies, streekproducten en horeca langs de 12 fietsroutes.

In 2017 zal via de website een aantal 3-7 daagse trips kunnen worden geboekt die logies in stad en platteland (boeren b+b) combineren. Voorts wordt aandacht besteed aan het vinden van 3 zakelijk partners met persoonlijke betrokkenheid om dit uit te bouwen in de zones Haarlem-A'dam-Hilversum, Leiden-Alphen-Woerden-Utrecht, Den Haag-R'dam-Dordt-Gorinchem.

realtime info on the web, without app!

De papieren kaart inspireert, is een goede wegwijzer en nodigt uit tot plannen. Greenheartmap.nl combineert het gemak van een gedrukte kaart met de mogelijkheden van online realtime route informatie. De verkooppunten van de papieren kaart zijn vermeld bij de tab "buy".  De aanvullende online info voor desktop, tablet en smartphone is kosteloos toegankelijk op deze website. 

review

Direct bij het verschijnen werd de Greenheartmap verwelkomd door de Fietsvakantiewinkel als waardevolle aanvulling op hun enorme aanbod. En is vanaf dat moment ook online via hen te bestellen.

newsletter

GHMap nieuwsbrief mrt 2015.pdf
Adobe Acrobat document 2.2 MB